Tuesday, August 23, 2011

Mosobodowuo’ , urep’ea dewe dewe .

بسم الله الر حمن الر حيم
















 

Boso Jowo Wong’e   yo Jowo , gor negoro’nea orak nono
Wong Jowo orak maidho’ , wes  orak weroh tonggo
Amben dino nyelinep neng suoro lan ndongo
Kapan arep tibo rezeki seko suargo
Nek ngono kudhu ono usoho seng nyoto
Ojo totokromo disalah’no , nek podo orak maju nang dunio
 
Sak’wijinea kudhu mantep ngati’nea  lan sirah’ea
Mancal seng di’adepi sak kuat kudrat’ea
Njur lego awak’ea dewe , ojo ngadoh’i  tonggo’nea
Gek pi’ea nek tonggo ne’ yo podo bae’i
Nyamar’i rupo  kangge golek sandangan dewe
Iki’lah dalan’ea wong Jowo sak tenan’ea
Primbon wes adoh seko mripate
Kapan maneh iso ngadek  ekonomi’nea
Nek gor kliwar kliwer nang komputer
Njor ngak ono kesanggupan’ea , ngaturi konco’nea
Podo di’eneng’kea baei , rak di’rungok’ake
Kuawalat mergo okeh dusone
Karang nulung’i tonggo susut herto’nea
Keweden ke’jebles sirah nek mikir’ake
Mosobodowuo wes kudhu diucal’kea
Tanggep’i sak kabehan’e dulur podo Jowo’nea
Ben seregep sirah’ea masong panggon’nan’ea
Berayan ngedek’ea boso lan budoyo
Ngelumpok’no  sirah’ea wong Jowo’nea
Ben iso mantep ekonomi’nea , njur endang sugeh
Hijab  gor nitip’ake  suoro’nea
Mareng konco lan sedulur’ea dewe
Seng nyoto balung Jowo’nea
Ngaso lan ngangsu sirah’ea di’gaei  servei
Numpuk’ea herto lan brayan urep’ea
Sak’wiji dadi sak kabeh’anea  dadhi gued’i
Lungguh nyumbang’akea idea’nea
Ketimbang durung sore tonggo ojo ditanggal’ke
Mo’so’bo’do’wuooooo’.....wes orak kanggo gawe’i
Soro’ sedoyo wong Jowo durung di’dhek’ke
Ojo kito podo mikir urep’e dewe dewe
Ugomo Islam terus disonggo nang dunio.

( maaf jika ada ejaan yg salah ..hehe isek sinau’ noles jowo ngoko )

No comments:

Kekalkan Dominasi Pemerintahan Islam Malaysia

(Ikhtibar dan Ikhtiar) Dominasi pemerintahan Islam wajib dikekalkan di Malaysia. UMNO@Barisan Nasional. Selagi kepemimpinan UMNO yg mendo...