Wednesday, July 27, 2011

Pertahankan Islam , sisihkan S Ambiga tanpa pedangبسم الله الر حمن الر حيم
Mereka kata mereka masih terkongkong dan tidak  diberikan  kebebasan , mereka kata mereka  akan terus  mencari ruang kebebasan yang sebenar .

Ruang kebebasan itu dikatakan  masih sempit , sedang mereka langsung tidak mengendahkan semua peraturan dan undang undang  sejajar Perlembagaan Persekutuan .

Selepas  himpunan bersih 9 julai 2011  tujahan mereka  telah terarah untuk melumpuhkan kredibiliti kepemimpinan Melayu Islam dan kekuasaan ketuanan Melayu Islam di Malaysia .

 Apa jua perkara  dalam mencari keserasian tentang isu kebebasan yang didokong bersih semata mata untuk  meruntuhkan  sistem sedia ada di Malaysia  . Jelas jangkauan mereka adalah untuk mengajak rakyat bangkit memprovokasi persekitarannya .

NATIJAHNYA ( Golongan yang dikatakan golongan masyarakat madani ini hanya segelintir masyarakat yang tidak mahu mematuhi aturan dan undang undang Negara sedia ada mengikut ketentuan Perlembagaan sedia ada .
Selepas  himpunan bersih 9 julai 2011  tujahan mereka  telah terarah untuk melumpuhkan kredibiliti kepemimpinan Melayu Islam dan kekuasaan ketuanan Melayu Islam di Malaysia .(Debat Penghianat)
Tegakan kebebasan dan keadilan : Heret S Ambiga ke Muka Pengadilan


No comments:

Kekalkan Dominasi Pemerintahan Islam Malaysia

(Ikhtibar dan Ikhtiar) Dominasi pemerintahan Islam wajib dikekalkan di Malaysia. UMNO@Barisan Nasional. Selagi kepemimpinan UMNO yg mendo...