FOLLOW ON FACEBOOK

Tuesday, September 6, 2011

akale menuso panggah bedo

بسم الله الر حمن الر حيم

Akale menuso pastine yo bedo . Ikulah  lakonane menuso seng ketoro . Mentolo opo orak mentolo nek mandheng  panggah podo lego lek nunut lan manut  yen unggulake totokromo seng leluhure ngadekake. . Menuso podo nangsu ngelmu nang dunio . Nyowo kudu dijogo dewe dewe ngelakoni opo waei seng arep dilakoni njur iso mileh kangge golek panganan  keluargane .
Seng pinter diceloki priyayi , seng leres budi ngeladeni  ngati yo seng dadi santri , seng maleh ngabdi yo dijenengi abangan , gampang nek ngelempang nyembah lan lungguh  mareng seng duwehi herto lan pangkat kangge kuoso ngajukno suoro .Aku Jowo , isoku gor ngoko …kowe sopo ? Seng pinter kromo inggil yo diterusno  ngelestariake boso , mugo mugo okeh lan iso diwoco . Seng mbeko yo panggah seng duwe kuoso . Okeh herto , seko wong lio , dikumpolno orak disuguhake nang tonggo sak bongso .
Hertone okeh seng luwe lan orak dikanggono gor dipanjer dhalane keluargone dewe . Orak rumongso dadi menuso , hertone sak mono iku tingalane wong seng ngabdino kudrate nyonggo urep koyo upo sego . Seng demen lan seng orak demen terus gawe perkoro seng bedo , isone meneng janji ngatine ayem lan tenterem .  Aku gor iso mandheng . Kowe opo orak panggah seneng ?

No comments:

Kekalkan Dominasi Pemerintahan Islam Malaysia

(Ikhtibar dan Ikhtiar) Dominasi pemerintahan Islam wajib dikekalkan di Malaysia. UMNO@Barisan Nasional. Selagi kepemimpinan UMNO yg mendo...

FOLLOW THIS