Monday, November 7, 2011

Getun kantek rabun , dituntun malah ngelamun

بسم الله الر حمن الر حيم

Assallamualaikum , muslimin dan muslimat dan salam sejahtera pada non muslim //.

Aku teko maneh nyuguhne aksoro seng bedo , ngileng ngileng media baru iki , kabeh tiyang jawi seng mereneh ngapuro yo nek orak nono woconan seng arep diwoco .

Kangge sedoyo tiyang Jowo , hehe Getun ?? Nyapo kok kantek iso Getun !!
Baru sedino nek bodho Kaji , mugo mugo ketiban barokah seko Gusti Allah . Yo po orak , haha pastine ono waei seng oleh sangon daging kurban bodho kaji taun iki . Kulo yo panggah oleh daging seng diterne tonggone dewe , arep gaei dewe lan nyuguhne korban awake durung kecandak , mugo mugo ono seng luwih hertone lan iso nyuguhne korbane dewe .

Nek durung kecandak nek karep korban , yo mugo mogu orak kantek getun lan sampek rabun ....wong urep wes di tuntun , tapi yo dadi menuso panggah iseh ngelamun . Perolehane panggah ono amben dino , mung durung iso nyelengi duite dewe ...InsyaAllah , usohone iku bakale iso mantep nek awake dewe nduweni kekarepan .

Dalane wes jembar , nek melaku iso nyebar , ngalor ngidul orak podo mayar ,,,,mung kito dewe seng iseh babak bunyar goleki sangon ndinone asyik kepepet lan kejepet tur ono jugak seng keserempet nang dalanan lan dadi korban ........//

Ojo Getun , riko lan sedoyo iku durung Rabun ...urepe iseh ketuntun , InsyaAllah orak bakalan ngelamun //..Maturnuwun kangge sedoyo dulur seng panggah iso awur nang media baru iki .Alhamdulillah lan terima kasih ..AllahumaAmin//.

No comments:

Kekalkan Dominasi Pemerintahan Islam Malaysia

(Ikhtibar dan Ikhtiar) Dominasi pemerintahan Islam wajib dikekalkan di Malaysia. UMNO@Barisan Nasional. Selagi kepemimpinan UMNO yg mendo...